Tuinafscherming

kat in de tuin houden & omheining

De tuin is een plek waar je kan genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Het is leuk om deze mooie, fijne plek te delen met iedereen die je lief is. Dus ook met jouw kat! Toch kan het voor jou als eigenaar lastig zijn om je kat ‘zomaar’ naar buiten te laten, want is jouw tuin eigenlijk wel veilig voor je viervoeter?

En waar moet je op letten zodat hij zich in een veilige omgeving bevindt waarbij hij zo min mogelijk in aanraking komt met de gevaren van de buitenwereld? Jij als eigenaar kan bijdragen aan de veiligheid van je kat. Met deze tips en tricks over tuinbeveiliging voor katten kunnen jij en je kleine vriend samen genieten van al het moois wat de tuin te bieden heeft!

Kant en klare oplossingen

Wij hebben deze beugels in onze shop geplaatst. U heeft er 1 nodig per 180CM tuin. Meet u de omvang op van uw tuin en deel dit door 1.8. Dan weet u hoeveel beugels er nodig zijn. Telt u ook het aantal hoeken? U heeft per hoek een hoekbeugel nodig.

De beugels worden geleverd incl. bevestiging materiaal!

Maatwerk

Weet u niet zeker wat u nodig heeft, of wil u de installatie door ons laten doen? Vult u het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

To top